Graphotek Expres

Noi știm
ce avem de făcut!
Marketing!

Cine suntem noi?

Graphotek Expres este o organizaţie complexă ce furnizează servicii de comunicare şi de branding, creaţie şi producţie publicitară, tipar şi design pentru tipar dedicate afacerilor Tale.

Oferim servicii profesionale de ambalare şi etichetare, cutii, printuri promoţionale, editare şi tipar carte, tipizate personalizate, rechizite şi papetărie.

Realizăm la prețuri competitive consultanță, design şi tipar: flyere, pliante, afișe, cataloage, broşuri, mape de prezentare, cărți de vizită, autocolante, ziare și reviste.

De asemenea, oferim toată gama de servicii necesare campaniilor de implementare a proiectelor UE.

Prin editura proprie, GraphoPress sau prin editurile partenere, acreditate CNCSIS, edităm şi tipărim în condiţii grafice deosebite orice tip de carte.

Misiune

Încă din anul 1995, misiunea noastră este să ajutăm organizaţia Ta să-şi atingă întreg potenţialul prin conturarea imaginii şi crearea de identitate organizațională.

Sub marca proprie sau pentru branduri de renume, precum Daco și Ecada, realizăm o serie de produse de papetărie şi rechizite, de o calitate deosebită şi la un preţ competitiv distribuite la nivel național.

Librăriile Graphotek, o marcă de renume în domeniu oferă pe lângă gama proprie de rechizite, ”Fii creativ!” și o varietate de produse de papetărie, rechizite, articole de birou, hârtie, ghiozdane, jucării, cadouri și birotică.

Partener de incredere

Dinamici, creativi, dedicaţi și titraţi


Prin librăria online www.creionulmeu.ro livrăm oriunde în țară, peste 7.800 de produse, tot ce ai nevoie acasă, la școală sau la birou. Politica organizaţiei are la bază respectul pentru client. Ne străduim permanent să realizăm proiecte frumoase şi eficiente împreună cu partenerii noştri, oferindu-le ceea ce au nevoie, când au nevoie şi cum au nevoie.

La Graphotek suntem o mică familie pasionată de comunicarea de marketing, pregătiţi să punem în practică ideile şi cunoştinţele noastre pentru a da naştere unor branduri de succes.

Suntem dinamici, creativi, dedicaţi, titraţi şi flexibili. Un partener ce oferă soluţii creative în timp util, privind imaginea vizuală a clienţilor noştri şi a produselor sau serviciilor pe care aceştia le promovează.

Ai nevoie de ajutor?

Experienţa, calitatea şi valoarea suplimentară sunt principalele atu-uri ale organizaţiei noastre